This field is required

© Connecting Media
All rights reserved

This field is required

© Connecting Media
All rights reserved

StageLearning - Het trainingsplatform begeleid uw mensen voor, tijdens en na de training  INFO

Portfolio

Over ons

Het ontstaan

StageLearning is ontstaan door een vraag van een van onze klanten, Sandra Luthart, MD en trainer van Gustav Käser Nederland B.V. 

Om de kwaliteitsstandaard van haar dienstverlening hoog te houden zocht zij een partij die haar kon ondersteunen in het ontwerpen en ontwikkelen van een vernieuwd blended trainingsaanbod (technisch en inhoudelijk). Gustav Käser kan zo een mix vorm aanbieden van classroom en online. Haar wensen waren:

  • Het platform moet vooral motiverend zijn voor de deelnemers en dienen als trigger om opdrachten te maken en actief met de training bezig te zijn.
  • Een goede mix tussen fysieke trainingen/bijeenkomsten en het gebruik van digitale leermiddelen.
  • Het platform moet een professionele uitstraling hebben, duidelijk zijn en gebruiksvriendelijk en relevant zijn voor de deelnemer.
  • Het platform moet een hulpmiddel zijn bij leren om van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam te komen en bijdragen aan het behalen van de persoonlijke doelstellingen van de deelnemer. 
  • De content moet uitdagend zijn en zo goed als mogelijk aansluiten bij de werkomgeving van de deelnemer: er dient een gevoel van herkenbaarheid te zijn;
  • Gustav Käser wil na afloop van de training met deelnemers in contact te blijven. Hiermee willen zij de retentiewaarde te verhogen.

Samen met de webdevelopment afdeling van Connecting Media en Sandra Luthart hebben we meerdere brainstormsessie’s gedaan en de ideeën omgezet naar een mooi resultaat. 

Onderdelen

We kunnen het StageLearning platform onderverdelen in een aantal sleutelwoorden.

Ervoor en er na

Contact met uw klant, voor, tijdens en na de training

Voor de training

Voor de training ervoor zorgen dat de studenten al enige informatie, documentatie of zelfs een introductie video van u kunnen bekijken.

Tijdens de training

U kunt de student huiswerk meegeven via het platform.

Huiswerk op StageLearningHuiswerk op StageLearning

Na de training

De fysieke of remote training is afgerond. Daarna kunnen de studenten nog extra info, huiswerk en documenten ontvangen via het platform. Of er kan een video worden gedeeld, bijvoorbeeld een 'aftermovie' samenvatting van de training.

Modulair

Modulair opbouwen van de training

Opbouw in dagen

In ons voorbeeld ziet u hoe een training is opgebouwd, eerst de voorbereiding en daarna 5 verschillende dagen. Dit is echter naar eigen inzicht in te delen, bijvoorbeeld in Hoofdstukken.

Sub menu's

Elke pagina, dag of hoofdstuk kun je weer onderverdelen. In ons voorbeeld vind je bijvoorbeeld de onderdelen: Vragenlijst en Bekijk Document. Ook dit is naar eigen wens en inzicht in te vullen.

Video

Zowel live als on-demand video

Ondemand

U geeft de training op locatie. Video's zijn vooraf opgenomen en gemonteerd en kunnen op elk willekeurig moment getoond worden aan uw kijkers.

LIVE

U geeft uw training vanuit een 'remote' locatie', bijvoorbeeld een studio met GreenScreen. De uitzending kan plaatsvinden als livestream op diverse platforms zoals YouTube, Streamyard, Hopin en LinkedIn, maar ook via een speciale Streaming provider. Voor meer interactie kan het ook plaatsvinden op Zoom of Microsoft Teams.

EXTRA

De bovenste 2 keuze's kunnen ook worden gecombineerd, bijvoorbeeld het uitspelen van voor geproduceerde video's in een Live remote training.

Centrale informatie

Centrale informatie voor uw trainingen

Centraal

Alle trainingsinformatie wordt centraal opgeslagen zodat u als trainer en ook de studenten te allen tijde bij de trainings informatie kunnen.

Meer weten

Meer weten?


Sluit u aan bij de groeiende gemeenschap van trainers die met ons platform een revolutie teweeg hebben gebracht in hun trainingsprogramma's. Of u nu een ervaren trainer bent of net aan uw reis begint, ons platform is ontworpen om u in staat te stellen uitzonderlijke trainingservaringen te bieden. Zet de volgende stap in uw trainingstraject en ervaar het verschil dat ons online trainingsplatform kan maken.

Meld u vandaag nog aan en ontgrendel het potentieel van een werkelijk innovatieve trainingsoplossing. Uw succes is onze missie!

Contact houden

Contact StageLearning voor meer informatie!

Voer hier uw naam in

Dit veld is verplicht

Voer hier uw email in

This field is required

Voer uw hier bericht in

Dit veld is verplicht