This field is required

© Connecting Media
All rights reserved

This field is required

© Connecting Media
All rights reserved

StageLearning - Het trainingsplatform begeleid uw mensen voor, tijdens en na de training  INFO

Studio opties

Studio opties

Faciliteiten: Uitgerust met een lichtplafond met basis licht, verduisterende gordijnen voor een ‘black box’ setting en een breed groen gordijn voor 'greenscreen' producties. Een limbo-wand is in elke gewenste kleur in te zetten. Een ruime regieruimte waarmee we lokale hybride producties maar ook remote producties kunnen uitvoeren. Er is ook veel aandacht besteed aan de akoestiek voor de beste audioregistratie.

Gelegen in Eemnes, is De Polderstudio een goed bereikbare locatie. Direct naast de A1 en A27. Op slechts 15 minuten van Hilversum, 20 minuten van Amersfoort en binnen 30 minuten van zowel Amsterdam als Utrecht. Bij de studio kunt u gratis parkeren.

De ruimte is 70 vierkante meter en kan indien nodig in 2 secties worden verdeeld. Er hangt een lichtplafond (grid) dat aangepast kan worden aan uw licht wensen.

 • Green Screen

  Met de groene gordijnen kunnen we een breedte van 10 meter en een hoogte van bijna 4 meter bereiken.

  Naast de gordijnen is er ook een groene vloer en limbo oplossing of een zogenaamde black-box om u compleet in een andere omgeving te plaatsen.

  Ons vloer oppervlak van bijna 70 vierkante meter zorgt er voor dat we ruimte hebben om personen en onderwerpen natuur-getrouw te plaatsen in bijna elke virtuele omgeving.

  Voor virtual sets kunnen we eigenlijk alles voor u creëren. Van een simpele setup achter een tafel tot bijna elke achtergrond en omgeving die u maar wenst.

  Dekor, set attributen, meubels, debat tafels, machines.. alles is mogelijk.

  Achteraf voegen we de graphics, de achtergrond en eventuele animaties, muziek en geluidseffecten toe.

 • Post productie

  Wij kunnen de opgenamen uit de studio voor u monteren tot een professionele video. Graphics, Presentaties, Logo's, Geluidseffecten en muziek vormen samen met de beelden een video waar u mee voor de dag kunt komen.

 • Podcast

  Naast video heeft de studio ook de mogelijkheid tot podcast opnamen en de postproductie daarvan. 

  Opnamen van PODcast producties en ook de post productie daarvan kan prima door ons worden uitgevoerd. We nemen multi-track op tot wel 8 kanalen.

  Een perfect 'sound' bereiken we met onze retro audio opname apparatuur zoals de bekende UREI 1176 compressor Limiter, de BBE 882 exciter en een serie super microfoons van Shoeps, Shure, AKG en Sennheiser. Dit resulteeerd in een warm en vol 'radio' geluid waar uw luisteraars met plezier naar luisteren.

  De studio kan doormiddel van licht, branding, dekor, meubels en verdere attributen omgebouwd worden naar uw wensen.. alles is mogelijk.

Onze klanten

Onze klanten

Wij verzorgen met grote regelmaat opdrachten voor de volgende klanten in de studio.

Gustav Käser Nederland

Voor Gustav Käser Nederland verzorgen we greenscreen opnamen en live trainingen op Zoom via het Stagelearning platform

Heineken

Voor Heineken verzorgen we GreenScreen opnamen en de postproductie daarvan.

Sanofi

Voor het farmaceutische bedrijf Sanofi verzorgen GreenScreen opnamen in een 4K resolutie voor een video nieuwsbrief

Waarom StageLearning?

De 3 Redenen:

3 Redenen om voor het StageLearning platform te kiezen voor uw trainingen:

 • 01. Eenvoud

  Het platform is zo opgezet dat het simpel en eenvoudig te bedienen is. Geen ingewikkelde techniek en termen, het platform voelt eenvoudig aan!

 • 02. Flexibel

  Het StageLearning platform is eenvoudig aan te passen aan uw wensen, niet alleen vooraf, ook tijdens gebruik kunnen wij de aanpassingen en/of aanvullingen verrichten die u wenst. Dit maakt StageLearning flexibel en in staat mee te groeien met uw wensen.

 • 03. Persoonlijk

  Elke cliënt krijgt van ons een eigen platform dat naar uw wensen wordt opgezet. Elk StageLearning platform is dus voor elke cliënt uniek. Niet alleen worden uw logo en banners geïntegreerd , ook uw specifieke wensen worden ingevoegd door ons.

  Na het inventariseren van uw behoeften stellen wij de functies samen waarmee u wilt werken.

Contact

Meer weten

Meer weten?


Sluit u aan bij de groeiende gemeenschap van trainers die met ons platform een revolutie teweeg hebben gebracht in hun trainingsprogramma's. Of u nu een ervaren trainer bent of net aan uw reis begint, ons platform is ontworpen om u in staat te stellen uitzonderlijke trainingservaringen te bieden. Zet de volgende stap in uw trainingstraject en ervaar het verschil dat ons online trainingsplatform kan maken.

Meld u vandaag nog aan en ontgrendel het potentieel van een werkelijk innovatieve trainingsoplossing. Uw succes is onze missie!

Contact houden

Contact StageLearning voor meer informatie!

Voer hier uw naam in

Dit veld is verplicht

Voer hier uw email in

This field is required

Voer uw hier bericht in

Dit veld is verplicht